Manon de Ruiter Holistisch leefstijl- en wandelcoach

Ontspannen levenOntspannen buiten bewegen
Slow Sports is een combinatie van lopen (wandelen of joggen naar keuze) afgewisseld met verschillende oefeningen ter verbetering van je conditie, spierkracht, balans en lenigheid. Het rondje dat we door het bos maken is circa 2,5 tot 3 kilometer. Iedereen doet mee op zijn eigen niveau. Bij de lessen staat plezier voorop! 

Het is een trainingsvorm die geschikt is voor beginners tot matig gevorderden. Het ontspannen bewegen in de buitenlucht verfrist lichaam en geest en levert daardoor een positieve bijdrage aan je gezondheid en vitaliteit!


Door de afwisseling in zowel de route die gelopen wordt, de oefeningen die gedaan worden en de natuurelementen (weersomstandigheden en seizoenswisselingen) is Slow Sports iedere keer weer anders! Na afloop is er voor de liefhebber nog een lekker kopje thee.

Wanneer
De lessen zijn op maandag en woensdag van 10.30-11.45u. 
Bij voldoende belangstelling zijn er ook andere dagen/tijdstippen mogelijk.

Waar
De training vindt plaats in het Amsterdamse bos. We starten vanaf de parkeerplaats Oude Karselaan in Amstelveen.

Tarieven 2020
Je eerste les is altijd een gratis proefles! Daarna heb je keuze uit:

  • losse les: 8 euro
  • 5-rittenkaart: 38 euro (2 maanden geldig)
  • 10-rittenkaart: 75 euro (4 maanden geldig)Slow Sports op maat
Het is ook mogelijk om eenmalig een Slow Sports sessie voor een evenement, cursus of speciale gelegenheid zoals bijvoorbeeld familie- of teamuitje te boeken. Afgestemd op de wensen, de doelgroep en de locatie (dient wel ergens buiten in de natuur te zijn) stel ik dan een Slow Sports sessie op maat samen voor maximaal 12 personen per groep. Voor meer informatie over deze mogelijkheid en/of het aanvragen van een offerte hiervoor, kun je contact met me opnemen.


Deelname aan Slow Sports is geheel op eigen risico, bij twijfel overleg met je huisarts.

Slow Sports is ontwikkeld door Désirée Smits uit Rheden. Voor meer informatie en andere Slow Sports locaties zie  https://www.slowsports.nl.

Voor meer info over Slow Sports en/of opgeven voor een gratis proefles. Ik hoor graag van je!