Ontspannen bewegen en vrijuit leven

Slow Sports & Holistische leefstijl- en wandelcoaching

Aanbod/tarieven:  

    

Slow Sports

Je eerste les is altijd een gratis proefles! Daarna heb je keuze uit:
losse les: 9 euro
5-rittenkaart: 43 euro (2 maanden geldig)
10-rittenkaart: 85 euro (4 maanden geldig)

Coaching

Voor we samen aan de slag gaan is er altijd een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek (telefonisch of real life) van circa 30 minuten. Hierin zullen we afstemmen of jouw vraag en mijn aanbod voldoende matcht en inschatten of we tot een vruchtbare samenwerking kunnen komen. Ook bespreken we dan of jouw voorkeur uitgaat naar coaching in mijn praktijkruimte of in de natuur.

Tarief losse coachsessies
Coachsessie in mijn praktijkruimte 60-75 minuten: 75 euro* 

Wandel/natuurcoach sessie 90 minuten: 97,50 euro*

 Voor ieder bijkomend uur reken ik 65 euro.

Coachingstrajecten*

Ontspannen-vitaal

275 euro 

(4 sessies in mijn praktijkruimte)

  • Vitaliteits- en leefstijlcheck
  • Hoe vitaal ben je/voel je je?
  • Welke aspecten van jouw leefstijl kun/wil jij verbeteren? 
  • Hoe ga je dat doen?


Toegespitst op jouw specifieke situatie maken we een plan van aanpak om jouw vitaliteit te vergroten. Een voedingsanalyse en advies en/of beweegadvies behoren hierbij tot de mogelijkheid net als verschillende (huiswerk) opdrachten en/of oefeningen zoals bijvoorbeeld ontspannings- visualisatie- en/of ademhalingsoefeningen. 

           B(l)ij jezelf

           450 euro 

           (5 sessies in de natuur) 

  • Wie ben jij?
  • Waar sta je nu?
  • Wat wil je bereiken?
  • Wat heb je daarvoor nodig?
  • Hoe ga je dat stapsgewijs vormgeven in jouw leven?

Bovenstaande vragen zullen tijdens de wandelcoaching uitgebreid aan bod komen. Ik maak hierbij gebruik van de TriA-methode die ontwikkeld is door Corrie Reijngoud van wandelcoach Nederland. TriA staat voor Aandacht, Acceptatie en Actie!


* Een coachingstraject op maat samengesteld behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij kan, indien gewenst, ook een combinatie van coaching in mijn praktijkruimte en in de natuur plaatsvinden.

Alle prijzen zijn inclusief btw. Voor bedrijven gelden tarieven exclusief btw. Veel werkgevers vergoeden coaching, bijvoorbeeld vanuit een opleidingsbudget of als onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket.  Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden. Ik maak graag een offerte op maat.

Voor coachsessies binnen een straal van 15 kilometer van mijn adres reken ik geen reiskostenvergoeding. Daarbuiten breng ik 19 cent per kilometer aan reiskostenvergoeding in rekening.

Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Daarna zal ik vijftig procent van de kosten in rekening brengen.